Staare 2018: Clownen Alfie

2018-02-07 till 2018-02-09.
Plats Östersunds bibliotek
Information:

Biljetter släpps 5 februari på Östersunds bibliotek.

En föreställning för vuxna, barn och andra nyfikna! Av och med Ylva Gustafsson.

Vi alla – vuxna som barn – borde göra lite mer som clownen Alfie: aldrig sluta leta efter sånt som gör oss förundrade. De flesta av oss söker efter ett eller annat. Efter nya idéer, inspiration, kärleken eller meningen med livet. Vi letar på receptsidor på nätet och efter “något bättre”... Men letar vi på rätt sätt?

Alfie, hon letar – alltid! Och hon finner det hon söker bland det bortglömda, oansenliga och oväntade. Orden har hon aldrig hittat, men jojken och sången har hon. Kom! Tillsammans med Alfie kanske det går att upptäcka något viktigt!
OBS! Begränsat antal platser! Hämta din biljett på biblioteket i god tid under jubileumsveckan för att säkra din plats. Fri entré.

Alfie, en föreställning för vuxna, barn och andra nyfikna!

Ylva Gustafsson är kulturarbetande sydsame, med en skådespelarutbildning inom fysisk teater. Hon arbetar bland annat pedagogiskt och är snart diplomerad inom uttryckande konst som terapiform.