Sagolika söndagar

På bibliotekets sagolika söndagar kan du delta i sagostunder samt pyssla och klä ut dig i sagans tecken på barnavdelningen.

Målgrupp: Barn

För att delta i en sagostund behöver du en biljett. Biljetten hämtas kostnadsfritt på Östersunds bibliotek från och med måndag 16 april.

Hur gick det sen? – Sagostund och skattjakt
Vi läser en spännande och mysig saga av Tove Jansson. Efter sagan ger vi oss ut på skattjakt i biblioteket. För barn 3-5 år.
Kl. 13.00 i Samlingssalen.

Babybokstund
Vi läser, sjunger och ramsar tillsammans. En mysig stund för de minsta och deras vuxna. Passar för bebisar som är runt 4-8 månader.
Kl. 14.00 i Blå rummet.

Knacka på! – Vi dansar en saga tillsammans
Det finns många sätt att uppleva en saga på! Den populära boken Knacka på erbjuds här på ett nytt och spännande sätt. Till specialskriven musik och med rekvisita skapar vi tillsammans en härlig dans utifrån det som händer i boken. Alla kan delta utifrån sina förutsättningar. För barn 1-2 år.
Kl. 15.00 i Samlingssalen.

Vid frågor, mejla barnbibliotekarierna@ostersund.se

Kommande händelser