Östersund Staaren Pride 2-5 september

Var med och fira regnbågens alla färger! 3 september kan barn och unga hämta sin flagga på biblioteket.

Årets tema för Pride är "Välkommen hem, välkommen ut" och i år är festivalveckan digital. På biblioteket firar vi med massor av boktips, klicka in på länkarna eller kom till biblioteket och kolla in vår skyltvägg med regnbågstips! På biblioteket hittar du också vår Regnbågshylla. Hyllan finns på andra våningen på Östersunds bibliotek, men du hittar också skönlitteratur uppmärkt med regnbågsflagga på alla våra bibliotek i kommunen - både bland barnböckerna och vuxenböckerna.

Torsdag 3 september är det flaggdag för Pride. Alla barn och unga är då välkomna till Östersunds bibliotek för att hämta en prideflagga, gäller så långt lagret räcker. Passa på att fråga om ett Prideboktips!

Läs mer om vad som händer här: Länk till ÖstersundPride.se